Bakgrunnen for Jan Thomas Cosmetics er den brede erfaringen Jan Thomas har etter mer enn 35 år som make-up artist, modell og stylist – både nasjonalt og internasjonalt. Han har gjennom tidene funnet sine favorittprodukter, og videreutviklet disse for så å skape den ultimate makeup-garderoben.

Handle her

Visjonen til Jan Thomas har alltid vært å hente frem det beste hos hver enkelt, og denne visjonen gjenspeiles i makeup-serien Jan Thomas Cosmetics som selges eksklusivt hos Vita.

Jan Thomas Cosmetics er utviklet eksklusivt i samarbeid med Vita som er markedsledende innen skjønnhetsprodukter og velvære. Det unike med dette samarbeidet er den lange historien mellom Vita og Jan Thomas som nærmer seg 20 år.

"Vita er familien min! Vi har reist verden rundt sammen, opplevd fantastiske ting, vi har lært sammen, og vi har virkelig tatt en reise sammen med Jan Thomas Cosmetics. Jeg er uendelig takknemlig hver eneste dag for at jeg får gjøre det jeg elsker og for støtten jeg føler fra Vita-kollegaene mine i butikk." - Jan Thomas